Proeflessen

PROEFLESSEN voor jeugd t/m 12 jaar

Ben jij razend enthousiast over het spel tennis, maar weet jij nog niet helemaal zeker of het echt is iets voor jou is? Geef je dan nu op voor de 7 proeflessen!
(dit geldt alleen voor jeugd t/m 12)

Door het invullen van het Proeflessen inschrijfformulier kunt u uw kind aanmelden voor het tenniskids proeflessen pakket.
Dit zijn 7 proeflessen voor €50,00. Na deze 7 proeflessen kunt u ervoor kiezen om lid te worden of toch af te zien. Bij deze proeflessen is het mogelijk om een racket te lenen.

Wees in het onderstaande formulier bij het kopje beschikbaarheid zo flexibel mogelijk. Zo kunnen wij de proeflessers zoveel mogelijk bij elkaar in de groep indelen.

Na deze proeflessen kun je ervoor kiezen of je door wilt gaan of wil stoppen. U betaalt voor deze proeflessen €50,00. U zult na een paar lessen hiervoor een factuur ontvangen via de mail. Wij hopen jullie snel te zien op de baan!

Met sportieve groet,
Trainers
D&W Tennis 

PROEFLESSEN voor SENIOREN+ 

DIt inschrijfformulier is exclusief voor mensen die op maandag 2 november aan de clinic voor Senioren+ meegedaan hebben. Inschrijven kan via deze link.
Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met de trainers van D&W tennis telefoonnummer: 0648958536