Bardienst plannen

Bardiensten zelf inplannen met of zonder KNLTB ClubApp.

Het systeem van bardiensten is gewijzigd. Voorheen werd je ingepland en moest je daarna binnen een beperkte termijn wisselen mocht je niet kunnen. Nu kun je jezelf inplannen en eventueel ook zelf afspreken met wie je de dienst samen doet. Het inplannen kan via de KNLTB ClubApp die je installeert op je telefoon of je tablet of via de website: KNLTB.Club.

1. Stap voor stap aanmelden via de KNLTB ClubApp.

Download de app via KNLTB.Club of de bekende stores.
Installeer de App en houd je bondsnummer bij de hand.
Start de app en vul je bondsnummer en klik op wachtwoord vergeten.
Je krijgt nu een email waarmee je je wachtwoord kunt instellen.
Log in en klik op bardienstplanner.
Rechtsboven staat een kalendericoon. klik daarop om een datum te kiezen of veeg naar rechts om van datum te veranderen.
Als de barcommissie een bardienst heeft aangemaakt zijn er zogenaamde tijdslots zichtbaar, waar je kunt kiezen voor een tijdslot Barmedewerker en jezelf inplannen.
Je krijgt meteen een bevestigings-email.
De tijdslots van Bar-coördinator, zonder punten, zijn voor de leden met sleutel die kunnen openen en afsluiten.

Er was in het verleden veel commentaar op de duur van de diensten. Om dit op te lossen zijn de meeste diensten ingekort tot 3 uur.
Hierdoor zijn er meer leden per dag nodig en daar er minder barcoördinatoren zijn is het noodzakelijk dat leden voor meerdere diensten per jaar zullen moeten zijn ingepland.
Voorlopig is het aantal diensten per lid op 3 (3 punten) gezet, Als later blijkt dat 2 diensten ook voldoende zijn zullen we dit aanpassen.
Uiteraard mag je je altijd voor meer diensten inplannen als je dat leuk vindt en de club wil helpen.
Je bent ook welkom als Barcoördinator, want daar hebben we op dit moment een groot tekort aan.
Op dit moment zijn bijna alle diensten tot aan de zomervakantie (t/m jeugd topspin) in de app gezet.

2. Stap voor stap aanmelden via de website

Ga naar Mijn Club op onze website.
Bij de eerste keer moet je je bondsnummer invullen en aangeven dat je je wachtwoord vergeten bent. Je krijgt dan een email met de mogelijkheid om een wachtwoord op te geven.
Log in en kies het onderdeel Diensten.
Klik nu op een maand en klik bij een dag/tijd op details.
Je kunt jezelf nu inplannen.

Status huidige bardienstplanning.

Het is helaas niet gelukt alles op tijd gereed te hebben, terwijl het wel noodzakelijk is om met het Springout toernooi en de voorjaarscompetitie voldoende mensen achter de bar te hebben. Vandaar dat wij (net als in eerdere jaren) mensen hebben toegewezen. Ook op latere momenten zullen de overgebleven tijdslots worden ingevuld met leden die zich op dat moment nog niet zelf hebben ingepland. Ruilen van deze aangewezen diensten kan alleen door zelf contact op te nemen met andere leden die zijn gedeeld (zie het onderdeel Diensten op Mijn Club) of de bardienst af te kopen door contact op te nemen door een van de leden op Vervanging Bardienst. Mochten er vragen of opmerkingen zijn. Of wil je jezelf graag aanmelden als Barcoördinator neem dan contact op met de [email protected]. Later in het jaar volgen langzaamaan de andere planningen. Doordat wij nu veel verder vooruit (voordat de inschrijvingen voor de toernooien en competities bekend zijn) de planning moeten hebben, is het waarschijnlijk dat er in de loop van het jaar nog wel diensten uit de planning weg gaan vallen. Mocht je je hiervoor aangemeld hebben, komt hier uiteraard bericht over.