Lessen jeugd & senioren

Zomerlessen 2022

Het was een apart winterseizoen met veel flexibiliteit van zowel de lessers als de trainers. Dat zal hopelijk tijdens het zomerseizoen allemaal weer normaal zijn. Het lijkt erop dat de toernooien en de competitie weer doorgaan. Daarnaast hebben wij een BALLENKANON aangeschaft! Deze gaan wij in de lessen gebruiken. Bij de vorige inschrijving hebben wij een wijziging doorgevoerd met betrekking tot leerlingen die doorgaan in het nieuwe seizoen. Dit is goed bevallen en zal dus zo blijven. Lees hieronder wat dit inhoudt.

Inschrijfopties:
1. Ik volg al lessen en blijf graag zo doorgaan = Je hoeft je niet in te schrijven.
2. Ik heb al les, maar wil graag een wijziging doorgeven = Inschrijven.
3. Ik heb nog geen les = Inschrijven.

Optie 1: Voorheen moest iedereen zich inschrijven voor het nieuwe seizoen. Ook spelers die al jaren in dezelfde lesgroep trainen. Dit is niet meer nodig.
*Als je stopt met trainen dien je dit aan te geven bij de trainers. Anders wordt je ingedeeld.

Inschrijving + info
Inschrijven voor de zomerlessen kan tot en met vrijdag 4 maart 20212!  De zomerlessen starten in de week van maandag 4 april 2022.

SCHRIJF U NU IN VIA EEN VAN DE ONDERSTAANDE LINKS:

Inschrijving winterlessen Tenniskids t/m 16 jaar
Inschrijving winterlessen vanaf 17 jaar (Volwassenen of jeugd die bij volwassenen meetrainen)

Speciale oproep voor jeugd in groen en geel
Uw kind kan als extra lesmoment in de week ook de “Wedstrijd Training” volgen. Dit is een mooie toevoeging aan de reguliere les. Het is wel verplicht minimaal 1 keer in de week reguliere les te volgen.

Hieronder kunt u het lesreglement terugvinden. Hier staat alle informatie over de lessen. Zoals tarieven, regels m.b.t. uitval van lessen, etc. Dit betreft een vernieuwde versie!

Wij zien jullie graag weer op de baan!

Davey, Wesley en David


ALLE INFORMATIE OP RIJ

1. Lesindeling

Wij streven ernaar om naar ieders tevredenheid te plannen en aan de wensen in het inschrijfformulier tegemoet te komen. In het geval dat we niet kunnen voldoen dan nemen we contact met u op om samen naar een andere oplossing te kijken.

2. Lesduur

De lesduur voor tenniskids is een uur, maar met een pauze in het midden van de les. Door deze kleine pauze kunnen de kinderen zich beter concentreren in het tweede gedeelte van de les. Voor junioren en senioren is de lesduur een uur, tenzij specifiek is aangegeven of afgesproken dat de les 30 of 45 minuten duurt.

3. Start van het seizoen en lesagenda

De lesindeling maken wij twee weken voor aanvang van het lesseizoen bekend. Wij zullen u in een groepsapp toevoegen met daarin een overzicht van alle lesdata. Mocht de begin datum of de groepsindeling nog wijzigen, dan hoort u dat minimaal een week van tevoren, gelijktijdig met de informatie over uw lesdag en –tijd.

4. Aantal lessen per seizoen

De jeugd in de speelkleuren rood, oranje bieden wij 15 lessen per seizoen aan. Voor groen, junioren vanaf 13 jaar en senioren, bieden wij meestal 18 lessen per seizoen in. Vooraf zullen we een leskalender publiceren in de whatsapp groep.

5. Lesuitval door onbespeelbare banen en feestdagen

Als een les halverwege stopt dan bieden wij de rest van de les theoretisch aan in de unit. In geval van slecht weer en daardoor onbespeelbare banen, is het streven dat minimaal 30 minuten van tevoren te melden. Het streven is het aantal lessen te geven waar u zich voor hebt aangemeld. Bij uitval van meerdere lessen zullen wij inhaalmomenten zoeken om deze lessen in te halen. Echter is dit vanwege weersomstandigheden niet altijd mogelijk en mede daarom hanteren wij de volgende garantie:

  • 15 lessen gegarandeerd als u zich heeft opgegeven voor 18 lessen.
  • 8 lessen gegarandeerd als u zich heeft opgegeven voor 9 lessen.
  • 14 lessen gegarandeerd als u zich heeft opgegeven voor 15.

Bij ziekte van de trainer zal de les altijd ingehaald worden. Het streven is zoveel mogelijk lessen in te halen. Bij het niet doorgaan van de les als gevolg van een pandemie of natuurramp zal de les niet gefactureerd worden.

6. Lesreglementen

Kijk voor de lesreglementen elders op de site.

7. Proeflessen

Jeugd: Uiteraard zijn nieuwe leden vanaf vijf jaar van harte welkom. Voor een kennismaking met tennis kunnen tenniskids zeven lessen volgen voor slechts € 45,-. Als ze daarna willen doorgaan met de lessen, dan dienen ze lid te worden. Het online inschrijfformulier staat op de website. Daarnaast zal vanaf de 8e les naar rato voor het seizoen, het reguliere les tarief worden gehanteerd.

Senioren: Wil je een keer een proefles doen? Neem contact op met de trainers.

8. Lestarieven per seizoen senioren

Privéles 18 lessen van een uur (€819,00 p.p.)
Privéles 9 lessen van een uur (€409,50 p.p.)
Privéles 18 x 30 min. (€409,50 p.p.)
Privéles 9 x 30 min. (€204,75 p.p.)
Duoles 18 uur (€409,50 p.p.)
Duoles 9 uur (€204,75 p.p.)

Groepsles (4 pers.) 18 uur (€204,75 p.p.)
Groepsles (4 pers.) 9 uur (€102,50 p.p.)
Groepsles (5 pers.) 18 uur (€164,20 p.p.)
Groepsles (6 pers.) 18 uur (€136,50 p.p.)
Groepsles (8 pers.) 18 uur (€102,50 p.p.)

9. Lestarieven per seizoen jeugd

ROOD: 15 lessen (€95,00) per seizoen
ROOD: 30 lessen (2 keer in de week) (€171,00) per seizoen
ORANJE: 15 lessen (€114,00) per seizoen
ORANJE: 30 lessen (2 keer in de week) (€205,25) per seizoen
GROEN/GEEL: 18 lessen (€136,50) per seizoen
GROEN/GEEL: 36 lessen (€245,75) per seizoen

10. D&W Wedstrijd training

D&W Wedstrijd training is een extra training voor jeugdspelers vanaf 9 jaar die in groen of geel spelen. Je kunt deze training alleen volgen als je minimaal één reguliere les in de week volgt. Ook is het belangrijk dat je gemotiveerd bent en wedstrijden speelt. Kosten voor deze extra training bedragen €68,25 voor 15 lessen. Deze training draait om alle elementen die met een wedstrijd te maken hebben. Er zullen veel wedstrijdsituaties getraind worden en wij zullen dieper ingaan op het tactische, mentale en fysieke deel van tennis. Wij zullen dit zowel op als naast de baan doen. Denk hierbij aan presentaties, analyses, wedstrijdevaluaties, speltype beschrijving etc.

11. Contact met de trainers

Wesley van Berkel   +31 6 48 95 85 36
Davey Bergers        +31 6 52 05 70 67