Clubsparen bij Vomar

23 december 2021


Sinds kort is in winkelcentrum Molenwerf een Vomar Voordeelmarkt gevestigd en dat biedt kansen voor onze vereniging. Dat komt omdat de Vomar Voordeelmarkt een initiatief heeft dat De club is koning sparen heet. Om deel te kunnen nemen aan dit initiatief heeft onze vereniging zich ingeschreven bij de Vomar Voordeelmarkt. Leden die klant zijn bij de Vomar kunnen door middel van het koppelen van een unieke clubcode aan de Klant-is-Koning kaart sparen en daarmee de kas van onze vereniging spekken!  

Aanmelden en koppelen.

Leden die nog geen de Klant-is-koning kaart hebben kunnen zich via de Vomar app hiervoor aanmelden. Wanneer je de kaart hebt kun je eenvoudig de unieke TVW-clubcode koppelen aan de kaart. Wanneer je vervolgens boodschappen doet bij de Vomar en je kaart laat scannen spaar je automatisch mee voor de vereniging. De unieke clubcode is TWKA2021  

Sparen.

Wat spaar je dan. Door elke keer wanneer je boodschappen doet je Klant-is-Koning kaart te scannen betaalt de Vomar ieder kwartaal 0,5% over het totaal bestede bedrag aan boodschappen uit aan de vereniging. Dat bedrag wordt eenmaal per kwartaal bijgeschreven op de rekening van de vereniging.  

Wat kunnen we doen met het gespaarde geld.

Als vereniging hebben we nog veel wensen. Zo willen we heel graag het hekwerk vervangen, we willen vanuit het oogpunt van duurzaamheid overschakelen naar led-verlichting. Het park, en dan met name het trottoir en terras is nodig toe aan een onderhoudsbuurt, zodat alles weer netjes recht ligt. En zo zijn er nog heel veel meer initiatieven die we willen ontplooien. Al deze zaken kosten veel geld en elke euro die we op deze manier gesponsord krijgen is meegenomen om onze plannen te realiseren.  

Dus ben je klant bij de Vomar en heb je de Klant is Koning kaart, koppel deze dan met de unieke code aan onze vereniging. Heb je nog geen kaart, vraag deze dan via de app aan.  

Heel veel dank voor jullie ondersteuning. 

Nieuwscategorieën