Zomerlessen voor iedereen

18 februari 2021


Zelfs in een lockdown mag er getennist worden! Verder met uw bestaande groep? Of een voorkeur voor een andere groep? Schrijf u nu in en geef het aan!!

De titel zegt het al. Het zomerseizoen beloofd een uniek seizoen te worden. De banen worden vervangen. Wij zijn zelf ook heel benieuwd hoe de nieuwe banen gaan spelen. Jullie ook? 

Tennis Populairder
Daarnaast is tennis populairder dan ooit! Het is gebleken dat de sport tennis zelfs tijdens een lockdown vanwege het coronavirus beoefend kan blijven worden. Dit komt omdat tennis geen contact sport is en buiten beoefend kan worden. Verspreiding van het virus op de tennisbaan is vrijwel nihil. Het aantal leden van onze vereniging is daardoor in 2020 weer gegroeid.

Ook in onze lessen merken wij dat tennis populairder is geworden. Wij hebben meer mensen op les dan ooit tevoren! Daarvoor willen wij jullie enorm bedanken! Fijn dat jullie zo graag de trainingen bij ons volgen. Wij geven de lessen met enorm veel plezier en genieten ervan dat wij ook in deze tijden de lessers wekelijks spreken.

Wat wordt er getraind?
In het aankomende seizoen ligt de focus op wedstrijdsituaties. Momenteel mogen er nog geen wedstrijden gespeeld worden. Wij gaan onze lessers hierop voorbereiden, zodat er bij aanvang van het wedstrijdseizoen optimaal gepresteerd kan worden. Tijdens deze trainingen wordt er op  het technische, tactische, fysieke en mentale aspect getraind.

Klijk hier voor inschrijven en meer informatie!  Inschrijving sluit maandag 1 maart!

Nieuwscategorieën