Winterlessen

30 augustus 2020


Het is tot nu toe een uniek tennisseizoen. Helaas niet in de positieve zin. Tennisclubs hebben door het coronavirus een aantal weken stil gelegen. Ook wij hebben hier last van gehad. Het zomerseizoen duurde hierdoor vijftien lesweken in plaats van achttien. Maar vanaf het moment dat de tennisclubs weer open mochten zijn wij weer begonnen en hebben wij een heerlijk seizoen gedraaid!

Het winterseizoen zal gewoon 18 weken duren (mits het virus onder controle blijft) Er zijn zelfs nog 3 a 4 inhaalweken aan het einde van het seizoen. Dus dat beloofd veel goeds! BELANGRIJK! LESSEN DIE DOOR HET VIRUS NIET GEGEVEN KUNNEN WORDEN ZULLEN OOK NIET GEFACTUREERD WORDEN.

Dit winterseizoen zijn wij van plan om gericht (in overleg met de spelers) te trainen op de punten waar de spelers zelf graag aan willen werken. Dit kan een specifieke slag zijn zoals de backhand, maar dit kan ook bijvoorbeeld het netspel in het algemeen zijn. Uiteraard staat plezier hierbij centraal. Ook zullen wij veel conditionele vormen terug laten komen om de fitheid van de spelers omhoog te krijgen. Een bijkomend voordeel is dat je het niet snel koud zal krijgen!

Inschrijven voor de winterlessen kan tot en met woensdag 23 september 2020! Ook als je nu de zomerlessen al volgt dien je je in te schrijven (dit ivm eventuele groepswijzigingen en verhinderingen van andere mensen uit de groep) De winterlessen starten in de week van maandag 19 oktober 2020. SCHRIJF U NU IN VIA ONDERSTAANDE LINK:

Inschrijving winterlessen tenniskids t/m 16 jaar kun je hier doen

Inschrijving winterlessen vanaf 17 jaar (Volwassenen of jeugd die bij volwassenen meetrainen) kun je hier doen

Speciale oproep voor jeugd in groen en geel: je kind kan als extra lesmoment in de week ook de “Wedstrijd Training” volgen. Dit is een mooie toevoeging aan de reguliere les. Het is wel verplicht minimaal 1 keer in de week reguliere les te volgen.

Wij zien jullie graag weer op de baan!

Groetjes, Davey en Wesley

 

Inschrijving winterlessen 2020-2021.pdf

Nieuwscategorieën