Wesley en Davey THE CUBE

22 april 2021


Alweer een aantal maanden geleden kreeg ik een mailtje over een nieuw spelprogramma. De naam was toen nog niet bekend. In de mail stond dat je 100.000 euro kon winnen en dat ze op zoek waren naar duo’s die een goede snelheid, coordinatie, balans en handigheid hebben. Ik stuurde de mail door naar Davey met de vraag: “Zal ik ons hiervoor opgeven?” Davey zijn antwoord: “JAAAA”

Na de reply via de email kreeg ik een aantal weken later een mail dat wij een video moesten maken waarin wij ons moesten voorstellen. Ook wilden zij de reden waarom wij ons hebben opgegeven en wat wij met het prijzengeld zouden doen. Weer een aantal weken later werd bekend dat wij weer een ronde door waren. Nu moesten wij een video maken waar wij allemaal spellen moesten uitvoeren. Jullie raden het al…. Wij gingen weer een ronde verder. De laatste ronde moesten wij live via zoom allemaal spelletjes doen. Uiteindelijk zijn wij gekozen uit meer dan 1000 duo’s.

De opnamedag was in de AFAS live en was zo ontzettend gaaf om mee te maken. Wij hadden onze eigen kleedkamer met onze namen op de deur, eigen douche, koelkast, tv, etc. Alles was geregeld. Wij hadden zelfs een kandidaten begeleider. Heel gaaf om te zien hoe alles achter de schermen gaat. Ook Gordon (de presentator) was super aardig. Over het resultaat en verdere verloop mogen wij helaas nog niks delen. Hiervoor zullen jullie echt moeten kijken naar de uitzending. The Cube is vanaf vrijdag 23 april elke vrijdag op tv t/m vrijdag 6 juni. Helaas weten wij nog niet in welke aflevering wij komen. Uiteraard laten wij dit zo snel mogelijk weten!

Volg onze Social Media kanalen voor updates: Instagram: denwtennis wesleyvanb davey_bergers Facebook: D&W Tennis

Tot snel! Davey & Wesley 

Nieuwscategorieën