Grote clubactie

20 september 2020


Het is weer zover De Grote Clubactie 2020 gaat weer van start. Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Uiteraard doet TVW weer mee en gaan onze jeugdleden hun best doen zoveel mogelijk loten te verkopen.  

Naast de gewone loten kan er ook dit jaar weer een Superlot verkocht worden: 

Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en kost dus 150 euro. Dat betekent 120 euro voor onze vereniging!  Met elk verkocht superlot maakt onze club ook kans op het Grote Clubfeest t.w.v. 5.000 euro.  Het superlot kan worden verkocht aan bijvoorbeeld een bedrijf in de buurt als een soort mini-sponsoring. 

Als er interesse is of je hebt hulp nodig bij de verkoop van een superlot, neem even contact met Remmy Drost op via [email protected]  

Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers.  Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon.  Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.   

We hopen dat we weer kunnen rekenen op de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!  Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Hierbij de link naar onze clubpagina 

 

Belangrijke data Grote Clubactie 2020            

•  16 september / Start uitdelen lotenboekjes aan TVW jeugdleden via D&W             

•  19 september / Start landelijke lotenverkoop Grote Clubactie 2020            

• 7 oktober      / Waardebon 20-loten-actie beschikbaar            

• 23 oktober    / Deadline inleveren lotenboekjes bij D&W of Remmy Drost            

• 24 november  / Sluiting online lotenverkoop            

• 9 december   / Trekking Grote Clubactie & Trekking Superlot (Grote Clubfeest)            

• 10 december / Bekendmaking trekkingsuitslag              

Nieuwscategorieën