D&W Nieuws update

04 juni 2020


D &W (& C)
We zijn alweer weken in ons element op het tennispark. Wat was het vreemd om 6 weken stil te liggen. Wij zijn in die weken echter niet stil gaan zitten en hebben ons voorbereid op het restant van het zomerseizoen. Met de corona richtlijnen was het aan het begin even wennen, maar wij hebben alles nu onder controle. Elk lesuur moet er met andere ballen gespeeld worden en de ballen moeten 24 uur in quarantaine liggen. Dit betekent dat ballen die wij op maandag gebruiken op dinsdag niet gebruikt mogen worden. Wij hebben een systeem moeten maken met heel veel setjes ballen. Ook hebben wij met andere trainers besproken hoe zij met deze situatie omgaan en verschillende challenges en video's gemaakt. Zo hebben wij met de jeugd een 'tennisketting gemaakt', waarbij de bal van Wesley via vele tussenstations uiteindelijk bij Davey uitkomt. Voor deze video en meer in de toekomst, volg @denwtennis op instagram en/of D&W tennis op facebook.

Groot nieuws
Wesley heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd en natuurlijk zei zij JA!

Tennissen op zaterdag
Op 9, 16, 23 en 30 mei hebben wij gemiddeld 50 tot 60 kinderen per keer op het park gehad voor een extra ‘gratis’ tennismoment. Dit evenement was voor alle kinderen in de Zaanstreek van 5 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar en bestond uit een coördinatie- en een rally gedeelte. Daarnaast was er veel ruimte voor de bekende tennisspellen! Het evenement werd goed bezocht door eigen jeugd, maar ook vriendjes & vriendinnetjes en broertjes & zusjes hebben geweldig meegedaan. Wij willen alle kinderen bedanken voor hun plezier & enthousiasme en alle ouders voor de lieve berichten en lieve presentjes.

Extra duo en privé lessen
Bewegen voor de jeugd is ontzettend belangrijk. Als je jong begint met een sportief leven neem je dat vaak mee als volwassene. Wij hadden tot 1 juni een actie voor jeugd om extra duo en/of privé les te volgen. Zo gaven wij de kans om kinderen wat meer te laten bewegen en daarnaast heel gericht op de techniek te trainen. Er zijn 10 verschillende aanmeldingen vanuit deze corona-actie gekomen. Ook hier veel enthousiasme en wat zijn er enorme stappen gemaakt door deze kinderen!

Tennissen in de zomervakantie
Wij zijn druk aan het kijken hoe onze zomer in te richten en willen nu alvast aangeven dat het plan is om in de eerste twee weken van de vakantie verschillende extra lessen aan te bieden. Info volgt!!

Merchandise (pre-order now!)
Wij zijn al een tijdje bezig met het ontwikkelen van een pet en een shirt van D&W Tennis. Wij zijn hiermee begonnen omdat het vaak aan ons gevraagd wordt. Het shirt (voor zowel heren als dames) is nog in ontwikkeling en daar zal snel meer informatie over volgen.

Onze pet is wel klaar! Deze is in samenwerking met het pettenmerk “Veryus” van Terry Wagner geproduceerd. Terry heeft in het verleden bij T.V. Westzijderveld getennist. 

Het is vanaf nu mogelijk om de pet te Pre-Orderen! Wil jij deze coole D&W pet? Stuur dit in een whatsapp bericht naar Wesley (0648958536)! De petten van Veryus zijn normaal 40 euro, maar omdat wij de helft ‘sponsoren’ kunnen wij (D&W tennis) ze nu aanbieden voor 20 euro!!  Een pet is niet alleen lekker tegen de zon, maar het is ook heel fijn als je in de regen tennist. Het houdt de druppels uit je gezicht en je haar droog. Wij hebben zelf altijd een pet in de tennistas zitten.