Corona actueel

15 januari 2022


Vrijdag 14 januari jl. hebben premier Rutte en minister Kuiper de sport gelukkig weer meer ruimte gegeven.

De basisregels

Testen bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent. Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.  Bescherm jezelf en anderen. Schud geen handen. Was vaak en goed je handen. Hoest en nies in je elleboog. Zorg voor voldoende frisse lucht en ventilatie in binnenruimtes. En 1,5 m is een veilige afstand.

Buiten tennissen is toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen. Er geldt geen eindtijd meer en er is geen maximale groepsgrootte. Dubbelen is dus weer mogelijk en trainingen met bijvoorbeeld een groep van 6 of 8 personen mag ook. Onderlinge wedstrijden op de eigen vereniging zijn toegestaan. Zonder publiek. Competities tussen clubs en toernooien zijn niet toegestaan.

De bar blijft nog gesloten, douches en toiletten zijn gewoon toegankelijk; bij het gebruik hiervan is een Corona-toegangsbewijs (CTB - vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje (vanaf 13 jaar) verplicht.

Nieuwscategorieën