Walraven Topspin Junioren Toernooi

Van zaterdag 29 juni t/m 6 juli zijn de wedstrijden van het Walraven Topspin Junioren toernooi. Kom gerust langs om de jeugd aan te moedigen. De planning is te vinden via toernooi.nl.

Een aantal jaren terug is er een nieuwe traditie ontstaan in finaleweekend van het Topspin Juniorentoernooi. Een gezellige barbecue voor de deelnemers, ouders, sponsoren en andere belangstellenden na een clinic die gegeven wordt door de trainers. Drie jaar terug heeft Jake de organisatie van de barbecue overgenomen. Jake is een kei in het maken van lekkere versnaperingen en die willen we jullie niet ontnemen. Daarom deze uitnodiging!

Wees welkom om op zaterdag 6 juli de clinic en barbecue bij te wonen.

Om 17.00 uur starten Wesley en Davey met de clinic voor de jeugd die dit jaar in het teken staat van ASM ‘athletic skills model’. De deelnemers ervaren hoe belangrijk het is om goed te zijn in meerdere sporten voor het tennisspel! Jongeren mogen mee doen en volwassenen kunnen vanaf de zijkant de skills bestuderen. Om 18.00 uur start de barbecue. De kosten hiervan zijn t/m 11 jaar € 6,00 en vanaf 12 jaar € 10.00. Danielle van Coolschmink zal 6 juli ook aanwezig zijn tijdens de barbecue om te schminken of een (tijdelijke) tattoo te zetten.

Aanmelden voor de barbecue kan door een email te sturen naar jeugdcie@tvwestzijderveld.nl. Vermeld je naam en het aantal eters (t/m 11 jaar en vanaf 12 jaar)