Voorjaarscompetitie 2019

Inschrijven Voorjaarscompetitie Senioren 2019

In de maanden april, mei en juni wordt de voorjaarscompetitie gespeeld. In deze competitie speel je in teamverband tegen teams van andere verenigingen. In totaal zijn er 7 speelronden. Afhankelijk van de soort competitie die je speelt, worden er 4, 5 of 6 wedstrijden per speelronde gespeeld. Elke gewonnen wedstrijd levert 1 punt op voor het team. Het team dat aan het eind van de competitie de meeste punten (gewonnen wedstrijden) heeft behaald, is kampioen. Er kan gespeeld worden in dames, heren en gemengde teams.  Elk team moet uit minimaal 6 spelers bestaan (voor gemengde teams minimaal 3 dames en 3 heren). Het is ook mogelijk om in een bepaalde leeftijdcategorie te spelen. Het complete aanbod van competitiesoorten is hier te vinden. Let op: je kan je alleen opgeven voor de competitiesoorten op de volgende dagen/dagdelen:

  • Dinsdagochtend
  • Donderdagochtend
  • Vrijdagmiddag
  • Vrijdagavond
  • Zaterdag
  • Zondag

De speeldata van de voorjaarscompetitie 2019 zijn hier te vinden. Opgeven voor de voorjaarscompetitie kan door een mail te sturen naar tc@tvwestzijderveld.nl. De volgende gegevens moeten worden doorgestuurd:

  1. Competitiesoort (vermeld soort, geslacht, leeftijd en dag(deel))
  2. Contactgegevens van de captain (e-mailadres en telefoonnummer)
  3. Namen van alle spelers (incl. captain)

Mocht je je willen opgeven, maar geen (compleet) team hebben, dan kan je evengoed een mail sturen naar de TC. Wij gaan dan kijken of we een geschikt team of extra spelers kunnen vinden. Opgeven voor de reservelijst kan natuurlijk ook. De afgelopen jaren is de voorjaarscompetitie weer een stuk populairder geworden. Daarom is de verwachting dat we tegen het maximaal aantal te plaatsen teams aan gaan lopen. Vooral de zondag is erg druk. Als we kijken naar vorig jaar, dan kunnen we nog wel extra teams kwijt op de vrijdag en zaterdag. Als er meer teams zich voor een dag(deel) hebben ingeschreven dan we kunnen plaatsen, zijn we genoodzaakt teams uit te loten. Teams die niet compleet zijn (niet voldoen aan minimaal 6 spelers) zullen als eerste worden uitgeloot.

Mochten er verder nog vragen zijn, dan zijn we te bereiken via bovengenoemd e-mailadres. Opgeven voor de voorjaarscompetitie 2019 kan t/m zondag 16 december 2018.

Namens de TC, Ronald en Marco