TopSpin toernooi, schrijf je in!

Onze vereniging organiseert dit jaar van 15 juni t/m 23 juni al weer voor de 36ste keer het befaamde en gezellige Peter Pals Makelaardij O/G TopSpin toernooi op het prachtig gelegen tennispark met 6 kunstgrasbanen

Je kunt je via www.toernooi.nl inschrijven voor enkel, dubbel en mix in de categorieën HE3, DE3, HD3, DD3, GD3, HE4, DE4, HD4, DD4, GD4, HE5, DE5, HD5, DD5, GD5, HE6, DE6, HD6, DD6, GD6, HE7, DE7, HD7, DD7, GD7, HE8 17+, DE8 17+, HD8 17+, DD8 17+, GD8 17+. Dit kan nog tot en met zaterdag 2 juni, daarna vindt de loting en indeling plaats.

OP VRIJDAGAVOND DE 21STE  IS ER EEN FEESTAVOND DEZE BEGINT OM 20.00 UUR.

Een van de hoogtepunten tijdens ons toernooi is natuurlijk het “EETFESTIJN”, beroemd bij de spelers en bezoekers.  Op zaterdag 22  juni is onze kookploeg (allemaal vrijwillgers!) de hele dag bezig om voor zo’n 250 gasten  een overheerlijke maaltijd te bereiden. Zo rond de klok van 17.00 uur staan de kookvrijwilligers klaar achter de gloeiend hete woks en wordt er gestart met het uitserveren van het eten. Iedereen die dan op het park aanwezig is kan GRATIS een maaltijd krijgen. Het maakt niet uit of je deelnemer of toeschouwer bent, iedereen eet  mee! Ieder  jaar wordt er iets nieuws bedacht. Het slot van deze  maaltijd is het beroemde dessert dat  bestaat uit verse aardbeien met vers geklopte slagroom.

De wedstrijdleiding is handen van Eppo Janssen.

Dankzij onze nieuwe sponsor PETER PALS MAKELAARDIJ kunnen we het toernooi extra mooi maken

  • een feestavond op de vrijdagavond 21 juni
  • een DJ voor het verzorgen van muziek tijdens het geweldige en beroemde eetfestijn
  • wanneer de deelnemers zich voor de eerste wedstrijd melden staat er een leuke verrassing klaar
  • en de winnaars krijgen een waardebon van deze sponsor, te besteden bij de winkel van Racketspecialist Edwin