High Wine and High Beer

Zaterdagavond 30 maart hebben Wesley en Davey het altijd gezellige High Wine and Beer festijn georganiseerd.

Zij die de High Wine & Beer niet konden bijwonen hebben echt iets gemist. Als bestuur raden wij iedereen aan om alvast een plek in de agenda voor volgend jaar te reserveren om je te laten verwennen door een gezellige sfeer, sportief bezig zijn en natuurlijk culinaire hoogstandjes vergezeld met heerlijke wijnen en bieren. Chefkok Jake Brussaard had een aantal heel smaakvolle gerechtjes klaargemaakt. Daarnaast werd er bij elke gang een speciale wijn of biersoort geserveerd.  Jake legde bij elke wijn- en biersoort uit, waar deze vandaan kwam, hoe de smaak was, vertelde iets over de productie en waarom hij deze met een bepaald gerecht combineerde. Jake inspireerde met zijn kennis van zaken de aanwezigen, die volop genoten. Tussen de gangen door gaven Davey en Wesley de nodige tennisopdrachten. Deze leken allemaal eenvoudig, maar waren toch een uitdaging, vooral later op de avond na de nodige consumpties. Dit zorgde voor veel plezier bij de deelnemers.