Davey en Wesley Nieuws

Trainingen

Het zomerseizoen is in volle gang. Davey, Wesley en Niels geven dit seizoen de trainingen en er zijn uit het schooltennis toch weer 20 nieuwe proeflessers bijgekomen. De trainingen verlopen goed en daar zijn wij van D&W tennis heel blij mee.

Competitie

Wij hebben op zondagochtend 7 april wedstrijden gekeken bij de jeugdcompetitie. Ik was van plan om even een uurtje te gaan kijken, maar dat veranderde al snel in twee uur. Wauw, wat hing er een geweldige sfeer met helpende ouders en enthousiaste kinderen. Het teamgevoel was duidelijk zichtbaar. Er werd door kinderen bij de wedstrijden van hun teamgenoten gekeken en enthousiast meegeleefd. Ook op de baan zag het er technisch goed uit en straalde de spelers fanatisme en plezier uit. Wij hebben hier en daar wat gecoacht en leefde met spanning mee met de wedstrijden. Wij van D&W zijn dan ook ontzettend trots op de jeugdspelers. Keep it up!!

Koningsspelen

Op vrijdag 12 april waren wij onderdeel van de koningsspelen. Basisscholen “De Watermolen” en “De Zoeker” kwamen deze dag deelnemen aan de koningsspelen. Dit wordt georganiseerd vanuit “Sportbedrijf Zaanstad”. Wij zijn als vereniging/D&W tennis gevraagd om het tennisgedeelte te organiseren en begeleiden. Dit was een succes. Er kwamen totaal zo een 300 kinderen langs in oranje outfits. De kinderen hebben op deze dag allerlei sporten gedaan (badminton, hockey, korfbal, voetbal dansen en natuurlijk tennis!).

Wesley van Berkel 06-48958536

Davey Bergers 06-52057067