Davey en Wesley Zomerlessen 2019

Laat de zon maar weer schijnen

 

Het is bijna weer zover. Het warme tennisseizoen gaat weer beginnen. Er worden meer wedstrijden gespeeld, er zijn veel evenementen en er wordt getraind! Vorig jaar was het zomerseizoen geweldig en daar gaan wij nu weer voor. Haal de zomer tenniskleding maar alvast uit de kast want het duurt niet lang meer.

 

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de zomerlessen! De eerste lesweek zal voor de lesgroepen op maandag starten op maandag 25 maart 2019 (i.v.m. Pasen en Pinksteren) en voor de rest van de week vanaf dinsdag 2 april 2019. De inschrijving voor deze lessen sluit op woensdag 27 februari 2019. Schrijf u dus nu in! Inschrijven is mogelijk via onderstaande links. Kijk goed voor welke link u in aanmerking komt. Inschrijven is mogelijk via smartphone en computer.

 

Inschrijving zomerlessen Tenniskids t/m 16 jaar:

https://goo.gl/forms/60pd6zM3Ivuv3bSy2

 

Inschrijving zomerlessen vanaf 17 jaar (volwassenen of jeugd die bij volwassenen meetrainen):

https://goo.gl/forms/XEYAMFFcn8GozLvV2

 

Afgelopen seizoen is de D&W Wedstrijd training voor het eerst gestart en dit was een enorm succes. De groepen waren goed gevuld en het is voor veel spelers een ‘eye-opener’. Dit seizoen is het uiteraard weer mogelijk om je hiervoor in te schrijven! De groene jeugd vanaf 9 t/m 13 en gele jeugd van 12 t/m 17 die competitie en/of toernooien spelen, komen hiervoor in aanmerking. Het is een vervanger voor de vroegere selectietraining. Als jullie vragen hebben over deze training dan kunnen jullie ons altijd benaderen.

Zie in de onderstaande bijlage punt tien voor meer informatie over de D&W Wedstrijd training.

 

Wij hebben ontzettend veel zin om deze zomer weer te knallen en hopen jullie dan ook weer in grote getale in onze lessen te zien. In het zomerseizoen zullen wij vooral wedstrijd gericht trainen en zullen wij vanuit de techniek vaak schakelen naar de tactiek en het mentale. Ons doel is dat jullie getrainde situaties steeds vaker gaan herkennen in jullie wedstrijden. Uiteraard is er verschil in spelniveau. Wij zullen per lesgroep inspelen op het niveau. Wij stellen aan het begin van het seizoen de beginsituatie vast en daaruit stellen wij doelen voor de rest van het seizoen.

 

Schrijf u dus nu snel in.

 

Wij hopen jullie snel te zien.

 

Met sportieve groet,

 

D&W tennis

 

 Onderstaand stuk is de bijlage

 

 1. Lesindeling

Wij streven ernaar om naar ieders tevredenheid te plannen en aan de wensen in het inschrijfformulier tegemoet te komen. In het geval dat we niet kunnen voldoen dan nemen we contact met u op om samen naar een andere oplossing te kijken.

 

 1. Lesduur

De lesduur voor tenniskids is een uur, maar met een pauze in het midden van de les. Door deze kleine pauze kunnen de kinderen zich beter concentreren in het tweede gedeelte van de les. Voor junioren en senioren is de lesduur een uur, tenzij specifiek is aangegeven of afgesproken dat de les 30 of 45 minuten duurt.

 

 

 1. Start van het voorjaar / zomer seizoen en lesagenda

De lesindeling maken wij twee weken voor aanvang van het lesseizoen bekend. Het zomerseizoen start voor de maandag op maandag 25 maart 2019. Voor de andere lesdagen vanaf dinsdag 2 april 2019.Mocht deze datum wijzigen, dan hoort u dat minimaal een week van tevoren, gelijktijdig met de informatie over uw lesdag en –tijd. Ook zullen alle lesgroepen zo spoedig mogelijk op de site www.tvwestzijderveld.nl komen te staan.

 

 1. Aantal lessen per seizoen

De jeugd in de speelkleuren rood, oranje bieden wij 15 lessen per seizoen aan. Voor groen, junioren vanaf 13 jaar en senioren, bieden wij meestal 18 lessen per seizoen in. Vooraf zullen we een leskalender publiceren.

 

 1. Lesuitval door onbespeelbare banen en feestdagen

Als een les halverwege stopt dan bieden wij de rest van de les theoretisch aan in de unit. In geval van slecht weer en daardoor onbespeelbare banen, is het streven dat minimaal 30 minuten van tevoren te melden. Het streven is het aantal lessen te geven waar u zich voor hebt aangemeld. Bij uitval van meerdere lessen zullen wij inhaalmomenten zoeken om deze lessen in te halen. Echter is dit vanwege weersomstandigheden niet altijd mogelijk en mede daarom hanteren wij de volgende garantie:

 • 15 lessen gegarandeerd als u zich heeft opgegeven voor 18 lessen.
 • 8 lessen gegarandeerd als u zich heeft opgegeven voor 9 lessen.
 • 14 lessen gegarandeerd als u zich heeft opgegeven voor 15.

Bij ziekte van de trainer zal de les altijd ingehaald worden. Het streven is zoveel mogelijk lessen in te halen.

 

 1. Lesreglementen

Kijk voor de lesreglementen op de site.

 

 1. Proeflessen

Jeugd:Uiteraard zijn nieuwe leden vanaf vijf jaar van harte welkom. Voor een kennismaking met tennis kunnen tenniskids zeven lessen volgen voor slechts € 45,-. Als ze daarna willen doorgaan met de lessen, dan dienen ze lid te worden. Het online inschrijfformulier staat op de website. Daarnaast zal vanaf de 8eles naar rato voor het seizoen, het reguliere les tarief worden gehanteerd.

Senioren: Wil je een keer een proefles doen? Neem contact op met de trainers.

 

 1. Lestarieven per seizoen senioren

Privéles 18 lessen van een uur (€783,00 p.p.)

Privéles 9 lessen van een uur (€391,50 p.p.)

Privéles 18 x 30 min. (€391,50 p.p.)

Privéles 9 x 30 min. (€195,75 p.p.)

Duoles 18 uur (€391,50 p.p.)

Duoles 9 uur (€195,75 p.p.)

 

Groepsles (4 pers.) 18 uur (€195,75 p.p.)

Groepsles (4 pers.) 9 uur (€97,90 p.p.)

Groepsles (5 pers.) 18 uur (€156,60 p.p.)

Groepsles (6 pers.) 18 uur (€130,50 p.p.)

Groepsles (8 pers.) 18 uur (€97,90 p.p.)

 

 1. Lestarieven per seizoen jeugd

ROOD: 15 lessen (€93,00) per seizoen
ROOD: 30 lessen (2 keer in de week) (€167,40) per seizoen
ORANJE: 15 lessen (€114,00) per seizoen

ORANJE: 30 lessen (2 keer in de week) (€205,20) per seizoen

GROEN/GEEL: 18 lessen (€130,50) per seizoen

GROEN/GEEL: 36 lessen (€234,90) per seizoen

 

 1. D&W Wedstrijd training

D&W Wedstrijd training is een extra training voor jeugdspelers vanaf 9 jaar die in groen of geel spelen. Je kunt deze training alleen volgen als je minimaal één reguliere les in de week volgt. Ook is het belangrijk dat je gemotiveerd bent en wedstrijden speelt. Kosten voor deze extra training bedragen 65 euro voor 15 lessen. Deze training draait om alle elementen die met een wedstrijd te maken hebben. Er zullen veel wedstrijdsituaties getraind worden en wij zullen dieper ingaan op het tactische, mentale en fysieke deel van tennis. Wij zullen dit zowel op als naast de baan doen. Denk hierbij aan presentaties, analyses, wedstrijdevaluaties, speltype beschrijving etc.

 

 1. Contact met de trainers

 

Wesley van Berkel 06-48958536

 

Davey Bergers 06-52057067

 

Wij hopen u bij deze duidelijkheid te hebben gegeven omtrent de trainingen van het aankomend seizoen. Tot op de tennisbaan!