D&W Winterlessen 2019/2020!

‘De’ voorbereiding op het tennisseizoen van 2020 – D&W Winterlessen 2019/2020!

De winterlessen staan bij D&W tennis voor actieve lessen. Ongeacht de temperatuur zul je bezweet de baan af komen. Ook kunnen er wat grovere aanpassingen gemaakt worden omdat er minder wedstrijden worden gespeeld in deze periode. Zelfs met sneeuw hebben wij een oplossing. Vorig jaar hebben wij zeilen neergelegd en daardoor konden wij gewoon door blijven trainen.

U kunt zich vanaf nu inschrijven! De eerste lesweek zal starten op maandag 14 oktober 2019.De inschrijving voor deze lessen sluit op woensdag4 september 2019. Schrijf u dus nu in! Inschrijven is mogelijk via onderstaande links. Kijk goed voor welke link u in aanmerking komt. Inschrijven is mogelijk via smartphone en computer.

Inschrijving winterlessen Tenniskids t/m 16 jaar
Inschrijving winterlessen vanaf 17 jaar (volwassenen of jeugd die bij volwassenen meetrainen)

Het is ook weer mogelijk om je in te schrijven voor de D&W Wedstrijd training. De groene jeugd vanaf 9 t/m 13 en gele jeugd van 12 t/m 17 die competitie en/of toernooien spelen, komen hiervoor in aanmerking. Het is een vervanger voor de vroegere selectietraining. Als jullie vragen hebben over deze training dan kunnen jullie ons altijd benaderen.
Zie in de onderstaande bijlage punt tien voor meer informatie over de D&W Wedstrijd training.

Wij hebben ontzettend veel zin om deze winter weer te knallen en hopen jullie dan ook weer in grote getalen in onze lessen te zien. Wij zullen ook een vervolg geven aan het succesvolle Wildzijderveld evenement. Hebben jullie nog suggesties? Laat het ons weten.

Schrijf u dus nu snel in.

Wij hopen jullie snel te zien.

Met sportieve groet,

D&W tennis

Bijlage D&W Winterlessen 2019-2020