Download KNLTB Clubapp

Onze vereniging is bezig met de implementatie van een uitgebreid softwarepakket van de KNLTB. De ledenadministratie is al functioneel en we beginnen ook met de implementatie van de financiële administratie, bardienstplanner en uitgebreide communicatie mogelijkheden zoals website en KNLTB ClubApp. Door de introductie van de KNLTB ClubApp zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. We kunnen leden verbinden met elkaar en maken het samen tennissen eenvoudiger. Met de KNLTB ClubApp heb jij al jouw (persoonlijke) tennisinformatie van TVW op één plek, centraal en altijd bij je! Wil je jouw rating nakijken, je wedstrijdresultaten opzoeken? Ben je nieuwsgierig naar het wedstrijdprogramma van jouw competitieteam of juist van het team van jouw beste vriend? Ben je op zoek naar een tennismaatje binnen TVW? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van TVW en de belangrijkste evenementen? Ook je eigen bardienst inplannen is mogelijk met deze KNLTB ClubApp!

Hoe kan ik de ClubApp downloaden en inloggen bij de KNLTB Club App?

Download de app via https://www.knltb.club/functionaliteiten/clubapp/ of de bekende stores.
Installeer de App en houd je bondsnummer bij de hand.
Start de app en vul je bondsnummer en klik op wachtwoord vergeten.
Je krijgt nu een email waarmee je je wachtwoord kunt instellen.
Je hoeft maar een keer in te loggen, bij herhaald gebruik van de app laat de app automatisch jouw profiel.
Nadat je de eerste keer ingelogd bent krijg je een korte rondleiding door de ClubApp. Ook wordt je goedkeuring gevraagd om notificaties te ontvangen, geef hiervoor je goedkeuring om geen enkel belangrijk bericht te missen door middel van een pushmelding.  TVW zal enkel bij belangrijke momenten gebruik zal maken van een pushmelding.

 Wat kun je allemaal met de KNLTB Club App?

 • Inzien van het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van competities:
  Via je persoonlijk profiel kun je alle competitie uitslagen en standen inzien én spelers en teams toevoegen aan jouw favorieten. Ook kun je er je individuele wedstrijdresultaten van de competitie en de resultaten voor je rating terugvinden.
 • Toernooi informatie en individuele wedstrijdresultaten
  Via de knop ‘Mijn Toernooien kun je terugvinden aan welke toernooien je hebt deelgenomen en wat de individuele wedstrijdresultaten op dat specifieke toernooi waren. Tevens wordt daar ook het resultaat voor de rating getoond (in rood of groen).
 • Invoeren van wedstrijd uitslagen
  Invoeren van wedstrijduitslagen kan alleen als hiervoor gemachtigd bent door de technische commissie.
 • Het laatste nieuws van jouw club altijd binnen handbereik
  In de KNLTB ClubApp staat al het nieuws en activiteiten van TVW. Je kan ook instellen dat je pushmeldingen ontvangt op je telefoon, zo weet je zeker dat je niets mist over TVW!
 • Toegang tot de ledenlijst

Via de app heb je eenvoudig toegang tot de ledenlijst van jouw club. Zoek gericht naar leden of scrol door te foto’s om er achter te komen hoe die goede tennisser op jouw club ook alweer heet.

 • Tennismaatjes vinden
  De app geeft je de mogelijkheid om op basis van voorkeuren eenvoudig een tennismaatje te vinden. Door een maatje aan te klikken, kan je via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar het maatje van jouw keuze.
 • Bardiensten inplannen:

Gebruik de App of website KNLTB Club om je bardiensten zelf in te delen

 • Baan afhangen
  Op dit moment kun je digitaal nog geen baan afhangen
  We zullen deze functie later introduceren. Je moet nu gebruik maken van ons Afhangbord op de vereniging.

Persoonlijke informatie in de KNLTB ClubApp

In de ClubApp zijn de naam, ledenpas foto, rating, telefoonnummer en e-mailadres zichtbaar. Ook als men de ClubApp niet gebruikt Via de app kan je persoonlijke gegevens aanpassen of onzichtbaar maken in de KNLTB ClubApp. Hiervoor kies je in de App het menu ‘Mijn profiel en vervolgens klik je op het icoon rechtsboven. Je komt dan in het menu waar je instellingen kan aanpassen of onzichtbaar kan maken. Om je profiel aan te passen klik je in de app op “Mijn profiel” klik op het icoon naast je pasfoto, hier kan je een nieuwe foto uploaden en opslaan. Let op, op de nieuwe foto mag enkel je hoofd zichtbaar zijn, net zoals op je rijbewijs of paspoort. De foto zal gekeurd worden door de ledenadministratie voordat deze zichtbaar is voor jou en andere leden.