TVW en Facebook

Wat misschien nog niet iedereen weet is dat Westzijderveld ook een Facebookpagina heeft. We hebben binnen de vereniging een flinke groep leden die zelf een Facebook account heeft. Zij vinden het leuk om berichtjes en foto’s te delen met vrienden en bekenden. Dit kan dus ook op de pagina van TVW. Vanuit de vereniging zullen we regelmatig foto’s gaan posten van onze officiële evenementen, maar juist ook van allerlei leuke dingen tussendoor.

facebookWe roepen de Facebookgebruikers van onze vereniging op om onze pagina te “liken” (zeg maar regelmatige bezoeker van de pagina te worden). Neem daarna eens een leuke foto bij het rackettrekken, als je gezellig in de kantine zit, als je onderhoud aan het doen bent op het park, of in je TVW shirt een toernooi speelt bij een andere vereniging. “Post” (plaats) deze dan op de TVW Facebookpagina. De populariteit van Facebook bewijst dat veel mensen het erg leuk vinden om dit soort berichtjes en foto’s te bekijken. Dat zijn dan onze eigen leden, maar zeker ook mensen van buitenaf die nog geen binding met onze vereniging hebben. Via Facebook kunnen we dus ook heel goed laten zien, Westzijderveld is “een club is waar je je thuisvoelt”. Het leuke is dat de bijdrage van de leden zelf daarin heel groot kan zijn. Facebook leidt daarnaast ook vaak tot leuke contacten en nieuwe gespreksstof buiten de internetomgeving.

Velen hebben tegenwoordig hun mobiele telefoon mee naar de tennisclub, dus een fototoestel is altijd wel aanwezig als er iets leuks gebeurt. Dus leef je uit en “share” (deel) dit met ons allemaal op Facebook. Het adres van de pagina is www.facebook.com/tennisvereniging.westzijderveld.

Voor de leden die geen Facebookgebruikers zijn, komt er op de nieuwe website ook een plekje waarop alle TVW Facebookberichten zichtbaar worden gemaakt.